Usuń swoje konto i dane

Wymagane zasady sklepu Google Play

Usunięcie konta jest nieodwracalne. Skasowane zostaną:

  • Twój profil gracza i postęp (poziom, punkty, osiągnięcia).
  • Historia zgłoszeń nagrań i odebrane nagrody.
  • Wiadomości, znajomi i powiadomienia.
  • Dane logowania i subskrypcja.

Aby usunąć konto, zaloguj się, a następnie otwórz Ustawienia → Usuń konto lub wróć na tę stronę po zalogowaniu.

Zaloguj się

Usunięcie konta jest również dostępne w aplikacji: Ustawienia → Usuń konto.